perjantai 15. lokakuuta 2010

Hemp Seed Oil

Noniin, nyt se on sitten mullakin. Jälleen kerran Ostolakon suosittelema käsivoide, Body Shopin Hamppukäsivoide. Mulla ei paljon muita Body Shopin tuotteita ole, mutta tää oli pakko kokeilla. Kymmenen euron tarjoushinta oli hyvä syy kokeilla. Vielä en ole omaani korkannut, kuluttelen ensin pari vanhaa vajaata käsirasvaa pois. Kaverilta tota testasin ja haju oli kyllä melkoinen. Jospa sitä laittelis vain iltaisin ja puuvillakäsineet päälle ;) Kuvaa mulla ei nyt tuotteesta ole, mutta ehkä joskus myöhemmin tai kvg. Pakkaus on toisaalta kiva erilainen metallituubi, mutta toisaalta epäkäytännöllinen - se ei palaudu muotoonsa. Korkki onkin näköjään niin iso, että tuubi pysyy pystyssä "nokallaankin", plussaa siitä, jospa loppupisaratkin sitten valuis alas käyttöön. Käyttökokemuksia paremmin ehkäpä sitten, kun olen sitä testaillut :)

Vierailen Body Shopissa erittäin harvoin, joten nyt kun oli syy mennä sinne, katselin ja tuoksuttelin samalla vähän muitakin juttuja. Mitään muuta en ostanut, mutta mandariini tai satsuma vai mikä se nyt olikaan, niin on ihana tuoksu. Pakko ostaa itselle joululahjaksi se vartalovoi. Sanoin kyllä miehelle vinkkinä, et on aika ihana tuoksu, mutta tuskinpa muistaa enää kahden kuukauden päästä :)

Gina Tricotista hain jo aiemmin sovittamani t-paidan ja pitemmän neuletakin. Meinasin julkeasti varastaa kuvat tähän Ginan sivuilta, mutta ei nyt jotenkin onnistu. Ehkäpä niistä kuvaa joskus, tai sitten ei...

Nyt kauniita unia!!

Ei kommentteja: