lauantai 4. syyskuuta 2010

Osaamattomuutta

Olen viettänyt tämän päivän kotona ripustellen verhoja, tiskaten ja dataten. Sain innostuksen meikkailla, koska halusin testata uudehkoa We Care Iconin eye lineria ja koska halusin blogiini kuvamateriaalia.


- pohjana Nyx Jumbo Eye Pencil 604 Milk
- luomivärinä neljää (!) sävyä H&M Eyeshadow Palettesta
- rajaus We Care Icon Magnetic Eyes Eyeliner 5 Perfect plum
- ripsarina Max Factor False Lash Effect
- mustan silmänalusen peittona Bare Minerals Foundation Fairly Light

Silmämeikki on musta ihan kohtuullinen. Mutta kuva ei. Juuri silloin, kun olin ottamassa kuvaa, alkoi aurinko paistaa, joten sen puolesta valaistuksen ainakin olisi pitänyt olla kunnossa. En kuitenkaan tiedä mistä suunnasta kuva olisi pitänyt ottaa, mihin olisi pitänyt katsoa yms yms. Kuvassa ei näy kunnolla luomella olevat värit, ripsistä tulee ihmeellisiä varjoja. Olenkin siis täysin avuton kuvaamisen kanssa. Mikäli tänne koskaan ikinä kukaan eksyy, neuvo ihmeessä, miten otat meikkikuvasi?

Meikkihimotuksia tänään: Coastal Scentsin paletit, Mad Minerals samplet (kiitos Piece of Pandan) sekä Nyx-huulipunat.

Ostin joskus keväällä blogeissa kehuja saaneen Herbina MarjaSpa Kosteuttavan kasvonaamion, olihan se kovin huokea hinnaltaan. Noh, kokeilin kerran ja voi ei! Naamio kipristeli ja poltti naamaani, joten pesin sen äkkiä pois. Sittemmin se on lojunut kylppärin hyllyssä käyttämättömänä. Ajattelinkin antaa sille toisen mahdollisuuden, ehkä jo tänään. Nyt kun ilmat ovat alkaneet kylmetä, on ihonikin alkanut vaatia enemmän kosteutusta. Raporttia naamion toisesta käyttökerrasta tulossa...

Ei kommentteja: