lauantai 9. huhtikuuta 2011

Illallista tajunnanvirtaa

Blogin "kirjoittaminen ja ylläpitäminen" ei oo ihan sujunut suunnitelmien mukaan. Ehkä suurin vastoinkäyminen on se, että tykkään lukemissani blogeissa kauniista kuvista. Ite kun en osaa semmosia ottaa, ni tuntuu, et blogi on jotenkin ruma :D Tää kevät on ollut lisäks aika pyöritystä harjottelun, koulun ja töiden suhteen. Nyt loppu työt, joten josko aikaa ja kiinnostusta liikenisi bloggaamiselle entistä useammin. Ens viikolla on vielä muutama koulupäivä ja niitten lisäks yks tehtävä pitäis vielä tehdä, sitten onkin valmistuminen käsillä. Valmistumisjuhliakin oon jo vähän pohdiskellut. Lähinnä tarjoomisia.

Voi sentään, olis vaikka mitä, mistä haluisin avautua ja kirjottaa. Ja on vaikka mitä suunnitelmia. Ei mitään isoa, mut kaikkee mitä haluis tehdä. Tuolla jossain aiemmin mainitsin, et meille on tulossa koira ja tosiaan, huomenna Haukku on ollut meillä 7 viikkoa. Rotu on karjalankarhukoira ja huomaa kyllä, et on jalostettu ja tarkotettu itsenäiseen metsästystyöskentelyyn se koira. Jollain sortilla on hermot koetuksella aina välillä :D Mut metsästyksestä sen verran, et kävipä joskus mielessä, et pitäiskö sitä itekin käydä kattomas, mitä siä hirvimettällä tapahtuu. Menis Haukun ja Miehen kanssa sitten syksyllä, kun kausi alkaa :) Nojaa, saas nähdä, luultavasti hirvikärpäset ja hyttyset pitää mut kaukana mettästä.

Tänään ostin Lorealin Perfect Clean -puhdistustuotteen, jossa on se kuminen "cleaning pad" tai joku semmonen. Marras-joulukuun 2010 vaihteessa ostin elämäni ensimmäiset Mary Kay -tuotteet ja olin jo vähällä alkaa itsenäiseksi ihonhoitokonsultiksi. Mulla on nyt sarjan TimeWise putsari ja kosteutus, mikrohiontasetti sekä meikkivoide. Kaupan päällisiksi olen saanut luomivärin ja huulirasvan. Näistä voisin kertoa jossain vaiheessa lisää (jopa kuvien kera).

MK-putsaria mulla on vielä jäljellä, mut tänään pääsen testaamaan sitä Lorealin puhdistuslevyä/-sientä/-harjaa, jipei!! :) Ai niin ja tuolla aiemmin lokakuisessa postauksessa kerron hankkineeni Body Shopin hamppukäsirasvan. No joo, hajuun olen jotenkin tottunut. Aika jankkiahan se on, mut silti ei jotenkin NIIN toimiva ja pehmittävä, mitä olin ajatellut. Halvemmallakin saa hyvää käsirasvaa (ja paremman hajusta). Ostinkin muuten Tokmannilta eurolla käsirasvan, piti olla jotain sheavoita siinä. Haju oli niin kaamee, et yks ehtoo alko oksettaan, ku laitoin sitä käsiini. Oli pakko heittää se pois, onneks makso vaan euron.

Mutta jepulis, Mies on kipee ja menee maate. Pitää kai lähteä halimaan se terveeksi. (ja ennen sitä testaamaan sitä pesujuttua!!!)

Ei kommentteja: